Več kot 30-letna tradicija
s popravili predprostorov

Je vaš šotor ali baldahin poškodovan in potrebuje šiviljska popravila? Bi bilo potrebno zamenjati folijo okna ali pošiti poškodovan del predprostora?

Ukvarjamo se z dodelavami ter servisom šotorov, predprostorov in ostale platnene opreme. Zamenjamo vam lahko zadrge, folije, poškodovane dele platna, podaljšamo predprostor s senčnikom ali pa predelamo baldahin po vaši želji.

 • Servis predprostorov in šotorov

  Servisiramo predprostore, šotore naših in tujih proizvajalcev. Pri servisu skrbno pregledamo celoten predprostor in ga popravimo. Če je obseg popravila večji kot je bilo vaše naročilo vas pred izvedbo obvestimo.
 • Dodelave in predelave

  Želite vrata predprostora prestaviti iz desne na levo stran? Pogrešate poklopce iz platna na sprednjih oknih? Pri nas poskrbimo prav za vsako vašo željo glede dodelav. Lahko spreminjamo vhode, dodajamo zadrge...ipd.
 • Čiščenje predprostorov

  Za vse naše stranke nudimo tudi storitve čiščenja predprostorov, ki jih skrbno pregledamo in opozorimo na morebitne poškodbe.

 • Servis predprostorov in šotorov

  Servisiramo predprostore in šotore naših in tujih proizvajalcev. Pri servisu skrbno pregledamo celoten predprostor in ga strokovno popravimo. Prešijemo preparele šive, ki so jih uničili sonce, veter ali vročina. Strešne šive še prevarimo, da preprečimo zamakanje in jih zatesnimo. Ustrezno zamenjamo ali pošijemo vse poškodovane, preparene dele platna. Menjamo lahko samo določeni del platna ali celotno stranico, sprednjo steno ali streho baldahina.
 • Servis in izdelava taborniških/skavtskih šotorov

  Servisiramo taborniške in skavtske šotore vseh proizvajalcev. Prav tako vam lahko izdelamo nove taborniške šotore iz kvalitetnih platen.
 • Menjava zadrg, folij, mreže

  Pokvarjene, zdelane zadrge, strgane ali preparele folije ali mreže – vse to vam lahko popravimo.
 • Menjava kedra, gumiranega platna

  Rob za vpenjanje v prikolico lahko popravimo, prešijemo ali popolnoma zamenjamo z novim. Gumirano platno je zelo pomemben del baldahina, ki preprečuje, da bi voda prišla v notranjost. V našem servisu lahko zamenjamo ali popravimo gumirano platno.
 • Podaljšanje predprostora in dodelave kabin

  Po meri vam izdelamo senčnik za vaš predprostor, ki sta med seboj povezana z zadrgo. Izdelano iz komplet PVC materiala ali enostransko plastificiranega lahkega materiala. Prav tako vam lahko dodelamo kabino, ki se lahko uporabi kot spalnica ali kuhinja. Je iz izjemno kvalitetnih evropskih materialov in na voljo v dveh standardnih dimenzijah. V kompletu je tudi galvanizirano jekleno ogrodje.
 • Komplentiranje in ojačitev ogrodij

  Pri nas imamo dodatne, ojačitvene palice, ogrodja in rezervne dele za predprostore.

Potrebujete kvalitetno kamp opremo?

V naši trgovini lahko izbirate med vsemi potrebnimi dodatki za prijetnejše kampiranje. Imamo velik spekter izdelkov - od stolov, miz, senčnikov, klinov, ležalnikov, prostostoječih kuhinj, tepihov pa vse do jedilnih priborov, nahrbtnikov, ograj, šotorov in tako dalje. Vse te izdelke si lahko ogledate v našem razstavnem salonu in trgovini

Preverite na spletni trgovini!

Galerija popravil in dodelav

  • Image Grid on Top

   Komplet uničeno okno predprostora

  • Image Grid on Left

   Popravilo pri zadrgi

  • Images on Bottom

   Menjava mreže

  • Images on Top

   Popravilo pri zadrgi

  • Images on Right

   Uničeno gumirano platno

  • Images on Left

   Prepareno in uničeno platno

  • Image Grid on Right

   Napaka v všiti zadrgi

  • Image Grid on Bottom

   Ročno čiščenje predprostora

Izjave naših Zadovoljnih strank

Popravilo zadrge je bilo hitro in ugodno, hkrati pa so me opozorili še na raztrgano mrežo, ki so mi jo kasneje tudi zamenjali. Priporočam obisk.

Miha Klemenčič, Mizar

Imeli smo težave ​s​ prepuščanjem strehe pri vodilu. V Camp-ing Iztok Orehek so nam zadevo pošili ​ter​ povarili in s tem se je končalo tudi neprijetno kapljanje vode v predprostor.

Andrej Novak

Kupili smo rabljen predprostor​ in ga pripeljali v Camp-ing Iztok Orehek, kjer so nam ga pregledali, sporočili strošek popravila in z našim strinjanjem kompletno obnovili. Z delom smo izredno zadovoljni!

Vesna Barlič

Pošljite nam povpraševanje ali vprašanje