Nalaganje... Prosimo počakajte...

Popravila in servis

internet3.jpgJe vaš šotor ali baldahin poškodovan? Bi bilo potrebno zamenjati folijo okna ali pošiti poškodovan del predprostora?

V podjetju Camp-ing Orehek se poleg trgovine in proizvodnje novih predprostorov ukvarjamo tudi z dodelavami ter servisom šotorov, predprostorov in ostale platnene opreme. Tako vam lahko zamenjamo zadrge, folije, poškodovane dele platna, podaljšamo predprostor s senčnikom ali pa predelamo baldahin po vaši želji.

 

Servisne storitve:

 • Servis baldahinov oz. predprostorov
  Servisiramo baldahine oz. predprostore naših in tujih proizvajalcev. Pri servisu skrbno pregledamo celoten predprostor in ga popravimo. Če je obseg popravila večji kot je bilo vaše naročilo vas pred izvedbo obvestimo.

 • Servis šotorov
  Popravljamo vse vrste šotorov - taborniške, vojaške, iglu šotore...in vse ostale.

 • Menjava zadrg pri baldahinu ali šotoru
  Se vam je pokvarila zadrga? Imate problem pri zapiranju vhodne zadrge? Pripeljite vaš baldahin ali šotor v naš servis, kjer vam bomo z veseljem zadrgo popravili ali zamenjali - odvisno od poškodbe same zadrge. Že od 20,00€ naprej…

 • Menjava folij
  Pri baldahinu ali šotoru se velikokrat zgodi, da se nam strga ali preprosto prepari okenska folija. Pri nas vam takšno folijo zamenjamo in sicer tako da staro odstranimo ter prišijemo novo UV zaščiteno folijo priznanega proizvajalca. Že od 40,00€ naprej.

 • Menjava mreže (komarnika, zračnika)
  Mreža je zelo pomemben del vsakega predprostora, saj nam omogoča zračenje in hkrati zaščito pred insekti. Pri nas Vam strgano mrežo zamenjamo z novo.

 • Menjava ali popravilo roba za vpenjanje v prikolico - menjava kedra
  Pri baldahinu je izjemno pomemben rob za vpenjanje baldahina v prikolico. V primeru, da imamo strgan ta rob ali so šivi na njemu prepareni je možno, da baldahina ne bomo mogli niti postaviti ali pa nam bo streha zamakala prav na tem mestu. Keder oziroma rob za vpenjanje v prikolico lahko popravimo, prešijemo ali popolnoma zamenjamo z novim - odvisno od narave poškodbe in vaše želje. Šiv na koncu še prevarimo in s tem dosežemo 100% vodotesnost.

 • Menjava ali popravilo gumiranega platna
  Gumirano platno je zelo pomemben del baldahina, ki preprečuje, da bi voda prišla v notranjost. V našem servisu lahko zamenjamo ali popravimo gumirano platno.

 • Prešitje šivov na baldahinu ali šotoru
  Največkrat se zgodi, da preparijo šivi baldahina ali šotora zaradi vpliva sonca in morja. V sukancu, ki se uporablja za baldahine je nekaj % bombaža in tega sčasoma uniči sonce, veter in vročina. V našem servisu vam šive prešijemo in strešne še prevarimo, da preprečimo zamakanje in da jih zatesnimo.

 • Pošitje in menjava poškodovanih ali preparenih delov platna
  V našem podjetju imamo veliko izkušenj na področju šivanja in popravila baldahinov ali šotorov, tako da vam lahko hitro ter ustrezno zamenjamo vse poškodovane ali preparene dele platna. Menjamo lahko samo določeni del platna ali celotno stranico, sprednjo steno ali streho baldahina.

 • Dodelave po vaših željah
  Želite vrata predprostora prestaviti iz desne na levo stran? Pogrešate poklopce iz platna na sprednjih oknih? Pri nas poskrbimo prav za vsako vašo željo glede dodelav. Lahko spreminjamo vhode, dodajamo zadrge...ipd.

 • Podaljšanje baldahina/predprostora s senčnikom
  Poleg servisa lahko vaš predprostor oz. baldahin podaljšamo s senčnikom. Senčnik in predprostor sta med seboj povezana z zadrgo. Senčnik je lahko iz plastificiranega materiala PVC ali iz enostransko plastificiranega materiala Tencate. Globina senčnika je popolnoma vaša odločitev, standardni senčniki imajo globino cca. 2,30m. V kompletu pridejo tudi osnovne jeklene palice za postavitev, ki so galvanizirane in premera 25mm. Že od 300,00€.

 • Dodelava kabin k predprostoru/baldahinu
  Vam prostostoječe kabine ne ustrezajo? Pri nas vam lahko kabino dodelamo k vašemu predprostoru oz. baldahinu. Kabina se lahko uporabi kot spalnica ali kuhinja. Je iz izjemno kvalitetnih evropskih materialov in dveh standardnih dimenzij. V kompletu je tudi galvanizirano jekleno ogrodje.

 • Komplentiranje in ojačitev ogrodij
  Ste kupili baldahin in senčnik pa ne veste katere palice Vam še manjkajo? Potrebujete dodatno palico ali se vam je mogoče skrivil kot pri baldahinu? Na zalogi so ogrodja in rezervni deli za baldahine prav tako je moč kupiti dodatne ojačitvene palice.

Bi radi pripeljali Vaš predprostor oz. baldahin na popravilo ali pregled, pa Vam vaš prosti čas tega ne dopušča?

obrazec-za-popravilo.pngNe skrbite, za vas smo pripravili obrazec katerega izpolnite, priložite zraven baldahina in nam vse skupaj pošljite preko hitre pošte - priporočamo GLS, DPD ali Pošto Slovenije. Vaš baldahin bomo sprejeli, pregledali vaš obrazec, vas poklicali v primeru kakšne ne jasnosti in ga tudi popravili. Popravljeni baldahin vam lahko pošljemo ali ga prevzamete sami osebno. Obrazec za popravilo se nahaja tu: http://goo.gl/RDPWLR

 

Popravilo šotora in baldahina opravite čez zimo

internet2.jpgPogosto se zgodi, da zaradi pomanjkanja časa vsa ta popravila preložimo na začetek naslednje kamping sezone. Priporočamo vam, da vse šotore in predprostore potrebne popravila dostavite k nam v CAMP-ING v Domžale že jeseni ter pozimi, ko se vam bomo lahko posvetili in vam čez zimo popravili in dodelali opremo.

Nimate primernega prostora? V našem podjetju lahko poskrbimo za shrambo vašega baldahina v našem skladišču.

Več informacij o popravilih in dodelavah boste izvedeli direktno na sedežu našega podjetja CAMP-ING v Domžalah na Vodovodni cesti 16B ali pa nas pokličite po telefonu na številko 01 721 45 88.

Kot strokovnjaki za kampiranje vam bomo šotor ali baldahin pregledali ter po potrebi popravili. Poleg servisa in dodelav pa lahko poskrbimo tudi za čiščenje.